Opptak av nye speidere Våren 2021

 Ta kontakt med Britt Hegvold Jørgensen, mob 41314967

Kattem speidergruppe har ingen ledige plasser i Ulveflokken ( 2-4 klasse) noen i tropp (5-9 klasse) fra Våren 2021. Antallet avhenger av lederkapasitet. Hvis du kan tenke deg å være med å hjelpe til foreldrehjelper, ta kontakt.

Hvis du ønsker mer informasjon eller ønsker å bli medlem, ta kontakt ved å fylle ut  kontaktskjema på vår nettside under fanen omoss/blispeider


Behov for flere foredrehjelpere i flokken.

Behov for flere foredrehjelpere i flokken.

Publisert: 14.01.14

I den siste uken har vi hatt stor pågang fra barn som ønsker å bli speidere.  Vi er i  situasjon der vi trenger flere foreldrehjelpere i ulveflokken for å kunne gi et godt tilbud til barna, hvis vi skal ta inn flere.

 

Har du mulighet?


Opprydding etter stormen "Ivar"

Opprydding etter stormen "Ivar"

Publisert: 13.01.14

Vi har nå ryddet opp det meste etter stormen og venter på tilbakemelding fra kommunen om vi får tømmerstokkene eller ikke. 


Opptak av nye speidere i Kattem speidergruppe januar 2014

Publisert: 07.01.14

I dag begynte 7 nye barn  i flokke. Vi er nå 20 barn i flokken og vi avslutter opptaket ulveflokken. Neste Opptak blir august 2014. 


GODT NYTTÅR

GODT NYTTÅR

Publisert: 01.01.14

Vil ønske alle speidere og foreldre ett godt nytt år.


Stormen "Ivar"

Publisert: 01.01.14

Stormen "Ivar" har også vært på besøk på Skoghygga og har veltet en god del trær. Det er hovedsakelig i skråningen nedenfor Skoghygga vinden har herjet så det er ingen skader på noen av bygningene. 

Det betyr at det er mye arbeid med opprydding og noen av lederne begynte på arbeidet i jula. Har i den forbindelse laget en liten video: http://www.youtube.com/watch?v=m9vRP7AEbQE